RSS

Awesomeness :]]

írta: Huni_ ; 2014.08.15. 21:09

Valami óriási tutiság volt a tegnap este, rég nem éreztem ilyen jól magam. Szinte tökéletes este volt, bár kicsit többet ittam talán, mint kellett volna, bár erről a tuja talán többet tudna mesélni...:))
Valahogy így néz ki egy fasza este, egy oltári jó társasággal, akik nem a telefont nyomkodják órákon keresztül, hanem beszélgetnek, röhögnek, és fasza hangulatot teremtenek. Így van értelme elmenni itthonról, nem úgy, mint amikor Júliáékkal ülünk be valahova, gyakorlatilag csak azért, hogy irreálisan pofátlanul drágán vegyünk egy kólát, és ne otthon legyünk. Azt hittem, hogy nagyon simán le tudom írni a tegnap estét, de úgy tűnik, hogy mégsem, mert talán -óriási közhely következik- nem is lehet szavakkal elmondani. :D

Ma meg megyünk Timi születésnapját ünnepelni, "rohadtul izgatott vagyok". Bemegyünk a Slágerbe, ahol ordít a zene, azt sem érted amit a melletted ülő mond, két sms vagy facebook üzenet között meg szinte mindenki iszik egy korty kólát. Nagyjából ez lesz. Már ha megyek/megyünk egyáltalán, mert Zsanett most írt, hogy valszeg éjfél előtt nem nagyon tud elkészülni, aztán így nem tudom, hogy van-e egyáltalán értelme elindulni. Reggel megy megint melóba, aztán ez így elég szopás-szagú. Amúgy is elég szar ez az egész, mert aprópénzért reggel 7-től este 10-11-ig dolgozik, minden nap. Igazság szerint irritál ez, de nem nagyon hangoztatom. Ja, az is felbasz egy kicsit, hogy ott az egyik "barátnője" is, aki cigizik, de nem vesz magának cigit, Zsanett viszont vesz és ad neki. Ezt kb úgy lehet elképzelni, hogy 16 szálat a csaj, 4-et Zsanett szív el, és hiába mondom, hogy hülye vagy fiam, mert úgysem ad nekem igazat. Azt viszont már most tudom, hogy lesz még probléma ebből a munkából, és az anyjáék majd jönnek a szöveggel, hogy amig dolgozik addig valahogy nem kéne találkozzunk, mert későn ér haza, fáradt, reggel kelni kell, blablablabla. Aztán meg kezdődik a suli, akkor meg azért, ez tiszta sor :)) Na mindegy, egyelőre ez van.

szólj hozzá : cool nyár drink boa barátok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr606607473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása