RSS

-1 +0,5

írta: Huni_ ; 2013.04.23. 00:35

Na, az van, hogy egy problémát ma végérvényesen letudtam, bár ráment a fél napom az ügyintézésre. Lényeg, hogy megoldva.

Az egyenesbe kerülés útján való elindulást megakadályozandó, jött helyébe egy másik, bár az annyira nem vészes, és ha minden jól megy, holnap lerendezem. Zsolttal van gebasz, mert -ha jól értesültem- azt hiszi, hogy berágtam rá a múltkori akciója után, pedig erről amúgy szó sincs. Nyilván Timi mondta el neki -erről mondjuk szólhatott volna-, hogy tudok róla, mert láttam, bár ez még elég gyenge ok arra, hogy azt gondolja, bajom van vele. Az egésznek a hátulütője az, hogy emiatt nem akar jönni május 1-jén velünk. Alapesetben ebből sem lenne nagy probléma, de a banda ráflashelt arra, hogy most pótoljuk be az elmaradt születésnapját, megy a szervezkedés csendben, és elég szarul jönne ki ha pont az ünnepelt nem lenne ott. Szóval azért is, hogy ne baszódjon el ez az egész egy ilyen félreértés miatt, le akarom tisztázni vele a helyzetet. Nem volt szándékomban elmondani neki, hogy tudok mindenről, de egyrészt úgyis tudja, hogy tudom, másrészt itt van ez a félreértés, úgyhogy jobb, ha két pofa sör mellett megbeszélem ezt vele. Ja, benne van az is a pakliban, hogy ha emiatt nem jön el, akkor én leszek a kurvageci, mert "miattam" nem lesz ott. Ebből és ennek következményeiből inkább nem kérek.

Timivel nincs mit kezdenem, még nálam is önfejűbb, és mivel bemesélte magának, hogy jajmilesz és feszkólesz és babámtöke, nem igazán tudom jobb belátásra bírni, ebből adódóan valószínűleg nem lesz velünk, hacsak valami pálfordulás nem következik be.

Amúúúúgy Szabi és Endre mostanában naggggyon furcsa és furcsán is viselkednek. Szabi úgy hazudik a szemembe, mintha olvasná vagy legalább 10 éve naponta készülne rá, csak még arra nem jött rá, hogy nem igazán tud átejteni. Endre meg hasonló, bár ennyire nem viszi túlzásba a dolgot, mindenesetre vannak érdekes húzásai. Az elmúlt időben előadott egy-két olyan kamudumát, hogy szerintem még ő sem hitte el, ráadásul ő nem is tud annyira hitelesnek tűnni, mint Szabi. Amióta ezek ketten sülve-főve együtt vannak és beszélgetnek, mindkettejük viselkedése fordulatot vett. Ez feltűnt már Júliának is, épp erről témáztunk nemrég. Az se volt furcsa, hogy szombaton este Szabi úgy mozgatta a szálakat, hogy mindenki velem egy autóban legyen, kivéve őt, aki Endrével maradt. Hogy is lett volna furcsa, áááh. :)) Mesterkednek valamiben, takargatnak valamit, érzésem szerint legalább egyik, de inkább mindkét oldalon van egy nő a dologban, aki(k)ről valamiért rajtuk kívül senki sem tudhat vagy ilyesmi. Azért is erős ez a gyanúm, mert amikor Szabiék itt voltak, szerda este Endre se szó, se beszéd lelépett otthonról, aztán amikor hazakerült, megpróbálta beadni, hogy végig Timi szobájában volt. Ha jól emlékszem, Szabi még talán megerősítette ezt, de abba a szobába többen is bejártak, de egy büdös lélek sem volt ott ezalatt. Aztán rákérdeztem Endrénél, és előjött egy olyan históriával, ami méltán lehetne egy tündérmese vázlata is. Azt mondta, valami Csillával volt, vezetéknevét nem tudja, ilyen egyéjszakás kaland, semmi extra, és ne is keressem a Facebookon, mert nem ismerőse. Aztááán pár nappal később már emlékezett a vezetéknevére, sőt, mutatott is egy profilt, de azt mondta, hogy MÁR nem ismerőse, mert rossz fát tett a tűzre és letiltotta. Logikai fail. Szabi szépen felépíti a történeteket, akár tudatosan, akár tudat alatt, de figyel a részletekre, Endre viszont nem tud rendesen hazudni. Kíváncsi vagyok, hogy mi vagy ki áll a háttérben ami ennyire top secret, és arra is, hogy a május 1 ad-e erre választ vagy sem, viszont nem akarok áskálódni, mert azzal csak újabb elfuserált hazugságokra kényszeríteném, az meg nem fun. Alapesetben nem is érdekelne ez az egész, de az, hogy Szabi egész biztosan benne van a storyban, és az, ahogy mostanában viselkedik meg beszél velem, nem hagy nyugodni. Júlia is ráérzett valamire, ezt-azt elmondtam neki, de egyelőre még abban sem vagyok biztos, hogy ő nem mozgat ilyen-olyan szálakat a háttérben, úgyhogy mindent nem osztottam meg vele sem. Van egy konspiráció feelingje ennek az egésznek, és lehet, hogy tényleg csak az én agyam szüleménye ez az összeesküvés-elmélet, de nekem egyelőre logikusnak tűnik ez az egész. Aztán ki tudja.

szólj hozzá : gondolkodás haverok

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr935242253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása