RSS

Hosszú az út...

írta: Huni_ ; 2013.03.28. 22:30

Bonyolódik a helyzet. Ma eldőlt, hogy mivel holnap Endrének születésnapja van, ezért este meglepjük őt. A program jónak tűnik, fél 10 körül megyünk majd hozzá, addig meg Timi is hazaér Vásárhelyről. Szóltam is neki, hogy jöjjön, ma este viszont kiderült, hogy -közben válaszolt egy sms-emre, még nem merem elolvasni- állítólag Réka nem bírja őt, mert haverok Réka pasijával, Zsolttal, ezért nem jön. Annyira nonszensz, annyira értelmetlen, annyira kiakasztó és annyira hülye indok ez, hogy nem tudok mit kezdeni vele. Holnap megyek bort venni, és egyúttal beszélek Rékával, hogy ha mégis jönne Timi, akkor ne legyen balfasz, és viselkedjen úgy ahogy kell. Tegye félre minden elméletét és elképzelését, mert ha valami olyant csinál, amivel elbassza az estét, akkor nagyon csúnyán beolvasok neki.

Nagyon rég volt amikor ennyire szerettem volna, ha összejön valami, erre lehet, hogy elbaszódik az egész, akkor meg kurvaideges leszek.

szólj hozzá : muzsika terv

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr335178975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása