RSS

Life sucks. Definitely.

írta: Huni_ ; 2012.05.28. 06:00

Úgy terveztem, hogy tegnap és ma készülök a holnapi vizsgámra, hogy csütörtök hajnalban hazamegyek, megmutatom magam a két kicsengetési bulin, pénteken Endrénél is tiszteletem teszem, szombaton megyek Kolozsvárra, majd estére már Vásárhelyen leszek.

Vasárnap délután hívtak, hogy balesetben meghalt egyik volt osztálytársam testvére. A hírek szerint egy motoron ülve 130-cal ütközött egy autóval, melynek a sofőrje figyelmetlen volt. Aztán faszsetudja, mert ismerjük az embereket. "Szeretik" a tragédiákat, felnagyítanak mindent, túloznak, szenzációhajhászás az egész, főleg egy olyan kis községben mint a mienk. Rögtön meghalt, 21 évesen. Egy évvel volt idősebb nálam. Nem voltunk közel egymáshoz, de ismertem és ő is engem. Holnap temetik, így a terv változott és megyek haza ma, a temetés után rögtön vissza, szerdán vizsga, a továbbiak pedig fent olvashatóak.


Life sucks.

szólj hozzá : baleset shit bazdki

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr304550137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása