RSS

írta: Huni_ ; 2011.11.28. 09:27

Na, a tesómék eldöntötték, hogy ezen a hétvégén sem másznak le, úgyhogy kezeiket csókolom, berágtam rájuk. Így én megyek haza szerdán vagy csütörtökön, de köcsög leszek, és a hosszú hétvégét a házban fogom tölteni, amolyan visszavágásképpen. Lehet, hogy magammal (is) kibaszok, de különösebben nem izgat. Menjenek nyugodtan MCL meg Hooligans koncertre, azt se bánom ha szarrá fagynak, de engem nem rángatnak kocsmázni vagy Mikulás-partyra, az hótziher.

Na, brékingnyúz: második vizsgája sem sikerült Szabinak, kettőbőlnulla. Pozitívum, hogy most 4 ponttal többet hozott össze, mint két hete, és ha tartja ezt a tendenciát, a következő meglesz. Mondjuk ha nem tanul (eleget), ne is várjon megváltást. Hosszú menet lesz ez még, legalábbis úgy érzem.

szólj hozzá : vizsga haverok fuckyou

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr943417789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása