RSS

Vegyesfelvágott.

írta: Huni_ ; 2011.11.27. 00:50

Ma Tegnap nagyon berágtam Levire, háromszor is. Azzal indult a nap, hogy elmentem egy ATM-hez, hogy pénzt vegyek le a kártyámról, mert arra küldik neki a zsetont otthonról, és tartozott nekem. Nézem, nincs pénz a kártyán, hátkurvajó. Aztán estére elintézte, hogy megadja a pénzemet, de hozta magával Matyit meg Koppányt is, pedig tudta, hogy este Magdiék jönnek majd ide. Nem lett volna gondom, ha szól előre, de neeeem, mer azt minek...Aztán -annak ellenére, hogy már többször is elmagyaráztam, hogy kell a laptopot letenni az asztalra, hogy túlmelegedés miatt ne álljon le- úgy nézték az x-faktort, hogy a gép nem tudta hűteni magát, leállt. Ezt már beszoptam egyszer, memóriacsere lett a vége, azóta odafigyelek. Viszont ha ő nem tud, akkor majd ritkábban adom oda neki a vasat.

Magdiék ittléte viszont feldobott, jókedvem lett, és faszául kialakult az este. Természetesen ebben 0,01%-nyi része sincs az elfogyasztott bornak.

Bár úgy volt, hogy Timi és Adri is jön, végül ez elmaradt, és ma este lesznek itt. Legalább nem unalmas a hétvége. :)

 

 

szólj hozzá : cool shit haverok drink

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr503414395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása