RSS

Neszebazdmegújpost :D

írta: Huni_ ; 2011.11.14. 02:14

Szóltak, hogy frissítsem a blogot, mert ez így nem állapot, viszont nemigazán van amiről írjak. Elbasztam itt a hétvégét úgy, hogy kábé semmit sem csináltam, és a ma délutáni prezentációmmal sem haladtam túl sokat.

Ja, az van, hogy egy idióta vagyok, mert szeptemberben nem vettem fel egy tárgyat, mondván 'osztaztminek', és a múlt héten kiderült, hogy anélkül nincs tandíjmentes hely. A dékáni hivatal berendelt ma délelőttre, hogy próbáljuk megoldani a helyzetet. Lehet, hogy amúgy is esélytelen leszek a tandíjmentességre, mert egyrészt vannak nálam értelmesebb fejek is a szakon, másrészt amíg nem tetszik az egyetem, addig nem is tanulok úgy ahogy kellene, tehát ilyen szempontból egy faszfej vagyok.

Na, van még valami. Van egy ex-csajom (kötőjellel vagy anélkül kell írni?) akit úgy nagyjából egy hete dobott a pasija két év után. Bár elvileg közös megegyezéssel békében váltak el egymástól, azt tudjuk már az ősidők óta, hogy ilyen nincs, legfeljebb a Marson, és ez látszik is. Na, a lényeg, hogy én vagyok az aktuális besztfrend meg pszichomókus, akinek kiöntheti a lelkét a lány, én meg jóarc vagyok és meghallgatom (ezt úgy kell elképzelni, hogy átlagolva másfél óra beszélgetés telefonon vagy fészen), és elárasztom bölcs tanácsaimmal szegénykét. Mondjuk nem látom a logikát a gondolkodásmódjában -de azt hiszem itt megint csak én vagyok a hülye, mert mekkora idiótaság egy nő gondolkodásában keresni a logikát, áh :D-, mert én annyira értek a hosszú párkapcsolatokhoz meg az azokat lezáró fájdalmas szakításokhoz, mint mondjuk Misi mókus a kvantumfizikához. Valamiért mégis megtalálnak a csajok az ilyenekkel, és ilyen félistenként néznek rám ha valami okosságnak hangzó félmondatot ejtek el. A furcsa az az egészben, hogy egyre inkább azt érzem, nem lesz egyszerű végkimenetele ennek a beszélgetéssorozatnak. Egyre gyakrabban hozza fel a a közös emlékeinket, és igazából nem tudom eldönteni, hogy újrakezdené majd valamikor, vagy csak egyfajta védekezési mechanizmus ez a csúnya világgal szemben és mondjuk így próbálja meg elterelni a figyelmét a másik srácról. Érzésem szerint nem lesz egyszerű és rövid lefolyású ez a storyline, a jó hír viszont az, hogy ha nem is ríltájmban, de relatív frissen és ropogósan kapjátok majd az infókat ^^

 Van egy nagyobb problémám is most, elfogyott az energiaitalom :(

Továbbá pedig átálltam éjszakai bagoly üzemmódra a hétvégén, egyszerűen nem tudtam elaludni hajnalig, aztán csak délután keltem jórészt. Visszaállni a normál szisztémára okos dolog volna, mert különben minden nap úgy esek be az egyetemre/a lakásba, mint egy nagy kupac mosott szar, amelyet előzőleg megevett egy nagytestű medvedisznóember, és hatszortízahuszonharmadikonszor visszahányta.

A végére még egy kis érdekesség. Böngészgetem a blog statisztikáit, és nézem, hogy milyen kulcsszavakkal érkeztek ide különböző látogatók. A teljesség igénye nélkül: átbaszós idézetek, átbaszós kérdések, fej apicsában, szamárpornó (komolyan, ki keres rá ilyenre? :D), mi a gondolkodás (komoly filozofikus téma), 2arc születési neve, retkesfejűek.

Közben jövök egy puszival a blogponthunak, mert véletlenül kiléptem innen, de az automatikus mentés megmentette a postot.

szólj hozzá : egyetem insomnia

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr743375732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása