RSS

Nők.

írta: Huni_ ; 2011.10.30. 20:28

 Jahm, többes számban. Egyrészt ott van Réka, akivel ritkábban találkozok, viszont kivétel nélkül mindig történik köztünk valami. Az éjjel a Retroban viszont nem, mert rendes vagyok. Szokás szerint átbaszták, kihasználták, és amikor a legsebezhetőbb volt, én nem nyomultam rá, pedig tuti buli lett volna. Pár hét múlva talán jön Vásárhelyre, az viszont komoly lesz ^^

Másrészt pedig ott van Szilvia, akivel egyre inkább bonyolódik a helyzet. Húzogatjuk egymást, egyértelmű, hogy valaminek most már történnie kell, mert sokáig nem mehet ez az idióta helyzet. Komolyabb dolgot nem akarok, mert eleve elbaszott dolog, hogy egymástól 150 km-re élünk, az meg, hogy kéthetente két napot együtt lehetünk, szar stuff lenne. Egyéjszakás kalandra viszont nem vagyok vevő vele, annál azért többre tartom őt. 

Van még egy Erika és egy Andi a képben, de túl sok jelentősége nincs a dolognak velük, Réka, de méginkább Szilvia az, akivel súlyosabb a helyzet. 

Na, ez van jelenleg, bonyolódnak a nőügyeim. 

A tegnap éjjeli party meg odabaszott, volt vagy reggel 6 mire hazaértem :D

szólj hozzá : party

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr773341032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása