RSS

Update

írta: Huni_ ; 2011.10.27. 11:25

Kedden este Kriszti volt itt, boroztunk, tegnap este Zsolttal ittam sört a Leoban -ahová többet nem megyek sörözni, mert nem egyetemistának valók az árak :D-, ma este pedig Magdinál lesz össznépi pizzázás az osztállyal. Lehet, hogy kezd beindulni az egész. :) Ma vár rám egy kiselőadás, ami szerintem jól sikerült, de néhány óra múlva kiderül, hogy milyen jegyet kapok, holnap reggel meg teszt valami médiatörvényekből, másnaposan biztosan jól fog sikerülni. Aztán délután sipirc haza. Szombat este party, de aztán keddig engem ne basztasson senki azzal, hogy igyunk meg egy sört, mert most nem ezzel akarom eltölteni a hétvégét.

Ágotának a homlokára van írva, hogy nem szeret itt lenni, sokszor látom az arcán azt a morcosságot, és az utóbbi időben sokkal feszültebb meg ingerlékenyebb mint eddig volt. :/ Várom ezt a hosszú hétvégét -szerdán jövünk vissza-, hátha valami változik. És az a szopás, hogy lassan minden hétvége előtt azt gondolom, hogy na, most majd lesz tere mindegyikünknek, feltöltődhetünk, ilyesmik, aztán ebből kb semmi nem látszik itt. Levi jól érzi magát itt is, otthon is, neki tetszik, hogy amikor otthon van, hajnalig ihat a Karavánban, de amikor Ágota "mesél" a hétvégéről, olyan érzésem van, hogy 'nabazdmeg, semmi kedve nem volt az egészhez, és csak azért csinálta, hogy ne mondják rá, hogy köcsög.'

szólj hozzá : shit haverok drink

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr623333446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása