RSS

Élek!

írta: Huni_ ; 2011.10.01. 17:44

Két hete vagyunk itt, és nagyon kíváncsi vagyok, mikor robban igazán a bomba. Nem gondoltam, hogy ilyen rövid idő elég ahhoz, hogy feszültté váljon a hangulat a lakásban. Én nagyjából Svájc szerepét játszom, nem akarok beavatkozni, elég nagyok a többiek is, oldják meg a gondokat. Hétvégén mindhárman hazamennek, szerintem jót fog tenni nekik egy kis levegő. Meg őszintén szólva engem is fáraszt, hogy folyamatosan hülyeségeken kapnak össze. Azon nem kicsit lepődtem meg, hogy Levi milyen szinten képes rinyáló 13 éves kislányként viselkedni. Én is olyan típus vagyok, aki ritkán enged a 21-ből, de ő aztán túltesz rajtam is. Amikor nyilvánvaló, hogy nincs igaza, akkor is ő vágja be a durcát. Az első igazi robbanásig még adok úgy két hetet az eddigiek alapján. Beleszólni egyelőre nem fogok, meghallgatom ahogy mindenki jön és elmondja az álláspontját, de inkább nem reagálok rá semmit. Szerintem ha nem jön rá, hogy alkalmazkodni kell, és 19 év alatt bármennyire is kialakult a stílusa, meg az egoja, muszáj visszavennie, akkor gondok lesznek. Ágotán azt látom, hogy inkább elfojtja magában, nem akar rögtön az elején háborúzni, de nem tudom, meddig bírja majd.

Ja, Brigi is meglepett, de ő aztán full pozitív irányban. :)

Szerdán Quimby koncert a Jazzben, arra lehet, hogy jó volna elmenni, úgyis rég volt már egy igazán komoly party. Egész héten hívtak, de valahogy egyik este sem volt kedvem bulizni, azért meg nem megyek el, hogy hajnali háromig üljek, megigyak két sört, aztán másnap mosott szar legyek.

Net még mindig nincs otthon (illetve itthon, mert wordban írtam ezt a postot, és majd ha netközelbe kerülök akkor bemásolom), és lopni sem tudjuk most. A jövő hét elejére remélem megoldódik ez a probléma is.

 Na, még annyit, hogy mivel a hétvégén üres a lakás, ki is használom/használtam az alkalmat, mert azért egyedül mégsem fogok görnyedni otthon három napon keresztül :D A tegnap délután is fasza volt, este Zsolttal söröztem, ma hatalmasat aludtam, és úton vagyok Zsolt lakására, megnézem a helyet, meg a pohár fenekét.

Egyébként rájöttem, hogy mivel a többiek is használják a laptopot, lehet, hogy az előzményeket kellene töröljem, mert hülyén venné ki magát az a helyzet, amikor meglátják, hogy ilyenre kerestem rá a gugliban, hogy 'gay guy fucking with goat', miközben úgy tudják, hogy szamárpornót nézek :// :D

szólj hozzá : egyetem

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr53270377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása