RSS

Missed opportunity...

írta: Huni_ ; 2011.07.23. 03:23

Az a helyzet, hogy nem tudom, hogy a túl sok vagy a túl kevés pia miatt történt-e az, ami ma este/éjjel. Ugyanis volt egy lány, akivel eléggé összemelegedtünk, aztán úgy megszakadt az egész történet, és inkább meghagytam őt Endrének, akivel aztán nagyon jól megvoltak ők ketten. Valahol bánom is, hogy nem startoltam rá úgy rendesen a lányra, valahol meg nem. Tudom azt, hogy holnap már utazik is haza, ilyen egyéjszakás kalandnak meg nem őt képzelem el. Ugyanakkor mégis maradt bennem egy űr, valami hiányérzet, ami azt mondatja velem, hogy igenis jobb lett volna összekavarni vele. Őszintén szólva fogalmam sincs, és azt sem tudom, mi késztetett arra, hogy ezt ide leírjam ennyire beállva. Namindegy, majd még beszélek vele.

Ami viszont jó hír, hogy gyakorlatilag lefoglaltuk a lakást, beszéltem a tulajjal, jövőhéten pedig aláírjuk a szerződést egy évre. Nem kicsit örülök ennek, mert nagyon jó állapotú lakást kaptunk relatív olcsón.

Most meg talán jobb lenne aludni, mert egyrészt fél 5 van, másrészt iszonyatosan megütött a sör-bor-vodka-házipálinka kombó, harmadrészt meg meguntam a firefox helyesírásellenőrzőjét használni, hogy ne legyne tele értelmetlen szavak sorával ez a poszt. Még volt egy negyedrészt is az eszemben fél perccel ezelőtt, de már nem emlékszem rá.

szólj hozzá : cool shit drink

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr643090472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása