RSS

írta: Huni_ ; 2010.09.02. 20:45

Az van, hogy eltelt még egy nyár az életemből. Mivel nem volt munkám, ezért nem volt pénzem -illetve igen, de nem annyi, mint amennyit szerettem volna-, és ennek a tényezőnek közvetlen következménye, hogy a tervezett partyknál jóval kevesebbet sikerült beiktatni a mindennapokba. Volt néhány(tíz) apróbb kocsmázás, meg falunapok, és tizennyócadik, de a hiányérzetem ettől függetlenül megvan. Az meg külön szomorú, hogy a nyár vége egyben azt is jelenti, hogy kezdődik az ősz, és egyben az utolsó évem a középiskolában.

Egyetlen pozitívuma az elkövetkezendő heteknek az, hogy végre elkezdem a sofőriskolát. Tegnap már körbejártama  fél várost és néhány hivatalt a papírok miatt. Mellesleg úgy utálom ezt az egész telibevert ügyintézést, ahogy van. Inkompetens emberek tömkelege a hivatalokban, bazdki. Egyik irodából a másikba küldenek, onnan egy harmadikba, majd vissza a kiindulási ponthoz, és még én vagyok hülyének nézve, kurvajó. És ez csak a kezdet. Erkölcsi bizonyítvány mostmár folyamatban, aztán másfél hét múlva reggel 8-tól este 7-ig a padokat fogom koptatni. Ha majd sikerül az elméleti vizsgám, akkor kb november végére kapok időpontot a gyakorlathoz, az meg fuckin' awesome kategória lesz. Namindegy, addig sok idő van.

Igazából nincs is miről írnom, a napok pörögnek -velem ellentétben-, jövő héten nem fogok felkelni déli 12 előtt, az tutibiztos. Hideg van, pangás, ilyesmik.

Ja, azért jövő péntekre össze kellene dobni valami ivászatot, asszem.

szólj hozzá : suli semmi nincs pénzem

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr712267566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása