RSS

írta: Huni_ ; 2010.06.25. 09:04

Nagyvonalakban vázolom az utóbbi idő történéseit, mert van még egy fél órám és nem tudom mit kezdjek magammal.

Szóval ugye volt, hogy lesz meló, cool, jóvan. Nem lett. Ma reggel a főnökhöz jártam, hogy rákérdezzek, wtf van akkor, és kedvesen tudatta, hogy a picsa időjárás miatt nincs forgalmuk -na ezt el is hiszem. melegben azért jobban fogy a sör-, ezért nincs szükségük új emberrek, mert a jelenlegi munkásoknak is alig akad tennivalójuk. Azért az csak jelent valamit, hogy a környék egyik legnagyobb és legjelentősébb cégénél sem tudnak munkát adni. Egyszerűen szar a helyzet.

Múlt héten összebalhéztam a felmenőkkel smoking ügyben...

Ja, arra jöttem rá, hogy borozás utáni alvás alkalmával rendszeresen olyan álmok "gyötörnek", hogy ihaj. Már többször is volt, hogy kemény szexcsaták filmkockái peregtek le előttem, és ofc főszereplő voltam ^_^ Amikor megkérdeztem Zsókát, hogy akkor erről mégis mit gondol, röhögött. Amikor vázoltam, hogy ő is szokott szerepelni, annyit mondott, hogy tiszta hülye vagyok. Okoslány.

Na, mi van még...

Ja, tegnap egyik csaj szólt, hogy ideje lenne a vinfost újrapakolni, és nem csinálnám-e meg neki, mer ő ehhez síkhülye. Diadalmasan benyögtem, hogy szombaton majd elintézem. Éppen arra nem gondoltam, hogy nem lesz kellemes dolog másnaposan vinfost telepíteni. Bealszok rajta kb.

Mindjárt megyek, hogy hozzam el Viola ajándékát, és akkor eme felemelő pillanatot összekötöttem/összekötöttük egy meetinggel. Délután ha hazaérek, bedobom magam az ágyba, mert nem állapot, hogy gyakorlatilag 6 órát aludtam, hullafáradtnak érzem magam, 20 km-t tekerek a bringával ma, este pedig megyünk partyzni. Olyan 9 körül megyünk át az Édenbe, és -mivel Viola elintézte- hamarabb bemehetünk inni. Aztán ofkorsz buli hajnalig.

Vasárnap kicsengetési ebédre kell mennem már megint, az pedig azt jelenti, hogy ismét iszunk. Awesome.

A végére pedig az egyik legjobb dolgot: tegnap jahún rámírt egy lány, hogy ha a jövőhétre nincs túl zsúfolt programom, akkor megnézhetnénk valmai pornót filmet, mivel 4-5 napig az ősei nem lesznek otthon. Már töltök néhányat...^_^

Tipliztem, heló.

szólj hozzá : meló cool álom party drink

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr372108437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása