RSS

írta: Huni_ ; 2010.05.25. 19:22

A drágalátos történelem tanárunk kijavította azokat a csodálatos felmérőket -bár nem tudom, mi tartott 3 hétig-, és teleszórta az osztályt egyessel, kettessel, hármassal. Volt egy pár hetes is, de elenyésző. A lényeg nem ez, mert ezen röhögtünk is rendesen, mert azt hitte, hogy tele lesz a gatya, és kussolunk. Nem így történt, látszott is rajta a zavartság. Természetesen nem maradhatott el a szokásos gecizése sem: Csilla 'szavazat' helyett 'szavazást' írt, repült is lefele a 0,25 pont, holott a mondanivalón nem változtatott az eltérés. Meg volt még egy szánalmas húzása is: 'párt' helyett 'pár' szerepelt a lapon, egyértelmű figyelmetlenség miatt, -0,25. Arról nem beszélve, hogy kért 3 jellemzőt az egyik feladatban, aztán akinek nem volt meg az 5, annak vonta le a pontokat.

Pénteken elbúcsúztatjuk a német tanárnőnket -jó nő btw-, aki 3 évig tanított, de szülni fog, így az utolsó évet mással húzzuk le. Kár érte.

szólj hozzá : suli

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr962030953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása