RSS

írta: Huni_ ; 2010.05.21. 19:38

Tegnap Bukarestben sztrájkolt 60-70k ember, de eredménytelenül, így egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy a következő hét lesz ennek a tanévnek az utolsó hete. Az is csonka lesz, mert hétfő szabad.

Volt ma egy érdekes story, amit le kell vésnem. Január-február-március hónapokra jött a pénz, amit az állambácsi folyósít az ótóbusszal suliba járóknak. Konkrétan a bérlet árának felét téríti meg. Szóval ma megkaptuk, és ki is osztotta Viola. Azaz osztotta volna, de a végén kiderült, hogy valami nincs rendben, mert hiányzik -csak hogy mindenki értse- kb. 12-13 eurónyi lej. A kasszánál rendben volt az elszámolás, szóval valamelyik osztálytársamnál van a hiányzó összeg. Összeragadhattak a bankók kiosztás közben, és nem tűnt fel senkinek, hogy több került egy emberhez, mint járt volna. Nosza, mindenki szedje elő a pénzt, nézzük meg. Sehol semmi. Aztán eltelt egy óra, és újból megkértük a jónépet, hogy ellenőrizze le még egyszer, nem került-e hozzá több pénz. Konkrétan egy csaj viselkedése volt furcsa többünknek is, mert igencsak felháborodott, amikor szóltunk, hogy csekkolja le a dolgokat. Annyira nem figyeltem a mozdulatait, de az feltűnt, hogy a hangja remegett, a többiek szerint pedig a keze is. A probléma ott van, hogy hiába vagyunk néhányan meggyőződve arról, hogy nála van a pénz, és nem akarja visszaadni, bizonyítani nem tudjuk. Amúgy meg volt egy hasonló húzása is régebb, csak az nem kavart ekkora port. Mocskos szerencséje van, hogy nem találtuk meg nála, mert akkor még a keresztvizet is lehúztuk volna róla. Alapból is egy megmondomafrankót ember vagyok, aztán ha valaki felbassza az agyam, akkor bőségesen zúdítom a nyakába a kemény szavakat. Az egészben az a szánalmas, hogy gyakorlatilag ellopta a pénzt, és ahogy ismerem, olyan nyugodtan fog aludni, mintha nem történt volna semmi. Vegyen belőle gyógyszereket, szívből kívánom.

7 hozzászólás : suli shit bazdki

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr492021457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács Tomi 2010.05.22. 10:45:36

És mivel csaj, még csak erőszakkal sem léphettek fel, szopás, és egyben nagy geciség is tőle...

Huni_ · http://life-sucks.blog.hu 2010.05.22. 12:02:44

Ez a hajó már elúszott, baszhatjuk a pénzt. Az a baj, hogy egyszerűen nem kutathatod át a személyes cuccait.
Kedden majd összedobjuk a hiányzó összeget, hogy ne szopjon Brigi sem emiatt a szarházi köcsög miatt.

ha't csak e'n 2010.05.26. 19:58:56

szerintem igazán meg kellene előbb bizonyosodni a dolgok ténylegességérőlm,mert nem kis dolog amit rámondasz a csajra! Én nem akarok senkit védeni, őt sem ismerem, téged sem de a remegő hang az nem csak félelmet jelent,hanem például döbbenetet vagy mérget, amiért mégegyszer végigjátszátok ugyanazt! Én se reagálnék jól, ha mégegyszer érkezne néhány ember, hogy na mutasd mégegyszer a pénztárcád! Ez már szinte nyílt rágalmazás! S ha a csaj megkapta a pénzt akkor szerintem felejthető az ügy, s ha majd rajtakapjátok valami ilyen tipusú akción akkor lehet nyugodtan ráugrani XD

Huni_ · http://life-sucks.blog.hu 2010.05.26. 21:19:29

@ha't csak e'n: ez is egy megközelítés :)
Akkor viszont arra mit mondasz, hogy a többiek, úgy 15-18 ember szemrebbenés nélkül mutatta meg a pénzt, egy árva szó nélkül? Jómagam legalább ötször szedtem elő, mégsem remegtem egyetlen alkalommal sem. És senki más.
Ha rágalmazásról lenne szó, akkor mindenki felbaszhatta volna az agyát, de szó sem volt ilyesmiről. Eme csajon kívül mindenki korrekt volt.
És mivel 3 év alatt kiismertem, tudom, hogy egy sunyi emberről van szó, nekem épp elég volt ez a reakció.

ha't csak e'n 2010.05.27. 16:06:41

igen kedves Huni,biztosan neked is igazad van.Mondod, hogy te is elővetted ötször is,de te önszántadból. Minden ember másképp reagál le dolgokat. S az ilyen eseteknél általában azon csattan az ostor, aki legkevésbé érdemli azt(nem mondom hogy ez az eset is föltétlenül oda tartozik...)Példának okáért nemrég nálunk is mindenki rá volt szállva egy csajra, úgy véltük bizonyítékaink is vannak ellene(több dolog eltűnését is hozzá kötöttük) és végül kiderült, hogy egy olyan személy áll az események háta mögött,akinek végig járt a szája, aki a fő intéző volt a nyomozásban és akinek "el is lopták"valamilyét. És visszatérve a hangremegésre, ha már azt mondod sunyi személy, ha tényleg ő lett volna az szerinted nem tudta volna minden féle külső jel nélkül elterelni a gyanút? Na de jobb ha lassan elhallgatok, mert még védőszentnek nézel s azt hiszed ellened akarok beszélni/írni:)

Huni_ · http://life-sucks.blog.hu 2010.05.27. 21:00:09

@ha't csak e'n: Dehogy hiszem azt :D
Nyugodtan lökjed a véleményed.
Annyit tudok csak hozzátenni, hogy talán ha ismernéd a személyt, nem lepődnél meg a remegésen, a zavartságon. Sunyi ugyan, de nem mindig tudja leplezni, ha zűr van. Többnyire elvörösödik, zavartan nyúl a hajához, próbál más irányba nézni, mint ahol a másik személy áll.
Végül is elcsitult a téma, Briginek összedobtuk a pénzt, hogy ő ne szopjon, aztán annyi.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása