RSS

írta: Huni_ ; 2010.05.10. 17:17

Hihetetlen, hogy pár nap alatt mekkora fordulatot vesznek a dolgok. Pénteken még úgy nézett ki, hogy a hétvégi történetre 20-22 ember is befizet, aztán amikor ma a végleges számra voltunk kíváncsiak, kiderült, hogy 15 arc sem kerül ki. Aztán úgy döntöttünk, hogy ha csak 10-12-en lennénk, akkor inkább hanyagoljuk. Hacsak holnapig nem történik valami hatalmas változás, akkor a faszomat rakom az egész világba.

szerk.: holnap első órában latin dolgozat, faszomatbele. Leckéim hiányosak, különösebben nem izgat az egész, sok mindent nem tudok, leszarom.

1 hozzászólás : shit

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr161990327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács Tomi 2010.05.13. 12:25:40

Napok óta mocsok idő van itt, esélyem sincs kiülni a kedvenc szabadtéri helyemre.. Nekem is tele a faszom... De mondjuk ma talán.. Még süt a nap..:D

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása