RSS

írta: Huni_ ; 2010.04.26. 14:19

Előrehaladás jelei mutatkoznak a töritanárral kapcsolatban. Ugyebár a múlt héten megírtuk azt a félig-meddig büntető felmérőt szociológia órán, ami néhány tanár fülébe jutott, és tájékoztattak, hogy akármennyire is gecik voltunk az ellógással, ehhez nincs joga. Ma pedig az ofő íratott mindenkivel egy ilyen panaszlevél-szerű valamit, névtelenül, amit majd továbbít az igazgatósághoz. Ha a 28 ember irományát összedobnánk, egy gyengébb regény is kijönne belőle ^^ Azt azért hozzáteszem, hogy ahhoz képest, hogy milyen hisztit lecsapott múlt héten, ma megértőnek bizonyult az ofő, és úgy tűnik, hogy azért mégiscsak mellénk áll. Holnap óránk lesz a kis gecivel, ha hozza a felmérőket, akkor kibaszottul nem fogjuk engedni, hogy beírja a sok ketetst, hármast. :)

A hétvégével kapcsolatban pedig nincs előrelépés, lehet, hogy rám hárul ama nemes feladat, hogy apámat megpuhítsam, és így lenne ház, ahol adnánk az érzésnek.

Na meg van a pipa is. Múlt hét pénteken írtam mailt, majd visszahívott a csaj, hogy a rendelés valahol elveszett a rendszerben, de megtalálta (valami hülye picsa rosszul vette fel, aztán elbaszódott az egész), összeállítja a csomagot, aztán küldi. Ma hívott, hogy valamivel drágább lesz a szálltási díj, és így jöhet-e a cucc...hát hogy a makkomba ne jöhetne. Úgyhogy holnap délelőttre/délutánra már itt lesz. Remélem.

Btw az előbb dumáltam a tesómmal, és azt mondta, hogy valami irgalmatlan botrány van kialakulóban. A sulijában két 15 éves arc jobb elfoglaltságot nem találva elkezdett autóbuszbérletet (fene se tudja, hogy ezt egybe kell-e írni) hamisítani. Megvették maguknak a szokásos módon, aztán scannelés, nyomtatás, és eladtak kb 60 darabot a hivatalos ár feléért. Ez így olyan 1500 euró kiesést jelentett a vállalatnak, és feltűnt a sofőröknek is, hogy valami nincs rendben. Ugyebár 60 darab bérlet ugyanolyan sorszámmal, ugyanolyan kinézettel, ugyanazokkal az apró hibákkal. Szóval kiderült a történet, és a sofőrök intenzíven ellenőrzik a bérleteket, sőt, a cég főnöke is be-beszáll az akcióba. Elindul majd a rendőrségi része is a dolognak, aztán jól megbasszák az őseiket. Az meg evidens, hogy akik hamisítottat vettek, valamilyen szinten őket is előszedik, és kapnak egy kis 'fejmosást'. zajlik az élet.

8 hozzászólás : suli semmi pipa

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr521952689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrie 2010.04.26. 19:52:04

nálunk 2 srác betört a suliba (itteni diákok), elvittek pár számítógépet, a villámhárítón másztak fel (megdicsérték a tesitanárokat, hogy milyen jól tanítanak XD) aztán meg a suli előtti utcán sétáltak a gépekkel, és pont ott voltak a rendőrök és lebuktak. azért mennyire seggfejek már?! ennyire szerencsétlen nem lehet valaki XD

Stefan Olsdal 2010.04.27. 11:25:41

Lol...:D Meg is érdemlik a bérlet dealerek... Huni amúgy, Te hol élsz? Mert ahogy olvasom nem abban a szerencsétlen szarfos országban ahol én. Fogfájás nem kúúl.. Nekem tavaly nyár elején szedték bölcsesség fogam, de előtte olyan szinten fájt, hogy a falat ütöttem ököllel kínomban. Ez a név nélküli panaszlevél dolog nem rossz írnék pár ilyet parlamentnek, bkv-nak stb stb... Jah és kérdés... Kozel sör, vágod tutira, szóval tegnap sokadik söröm után elkezdtem olvasni az üvegen a címkét, és rajta van: " tiszta malátából, karakteres ízzel, utánozhatatlan lelkesedéssel" A kérdés pedig.. Egy sörben hol a faszba lehet érezni az utánozhatatlan lelkesedést?

Huni_ · http://life-sucks.blog.hu 2010.04.27. 15:05:36

@Stefan Olsdal: Erdélyben élek, hegyek között :)
Ha rá akarsz guglizni konkrétan, akkor azt írd be, hogy Gheorgheni (magyarul Gyergyószenmiklós). Eme várostól úgy 8-10 km-re éldegélek :D
Ja, vágom a sört, az meg, hogy mit írnak rá, túlságosan ne bolygassa meg nyugodt lelki világodat ^^ Jól hangzik, aztán rábaszták.

@Lorrie: ejha, az se rossz. Oda is kell egy adag lúzerség ;D

Stefan Olsdal 2010.04.27. 15:36:18

Bazdki... Akkor Neked van, jó friss hegyi levegő és a milka tehén, fasza, én meg a büdös kulás gyűlölt és imádott pesten... Nem guglizok, csak íkváncsi voltam.:))

Huni_ · http://life-sucks.blog.hu 2010.04.27. 16:17:37

@Stefan Olsdal: Hallod, nem tudom, hogy mennyit kellene fizessenek azért, hogy holnap elköltözzek innen, és bevonuljak egy nagyváros füstös levegőjét szívni.
Azt az egy hónapot alig bírtam ki, amikor melóztam a nyáron a román-magyar határtól nem messze, és nem láttam a hegyeket körülöttem ^^

Kovács Tomi 2010.04.27. 17:02:51

Jaa, ha oda születsz ott nősz fel, kurvára nem vágysz a büdös koszos metropoliszra ez tény.. Én fél életemet sőt többet pesten éltem le eddig, így elvagyok vele, vannak részek amiket imádok tervezem, hogy blogomba majd tolok egy photo shootot azokról a részekről:) bazdki nem váltottam usert, mindegy nyesed ki vagyok.:)

Huni_ · http://life-sucks.blog.hu 2010.04.27. 17:07:56

@Kovács Tomi: nem arról van szó, hogy itt fogok majd megöregedni és megdögleni, mert nagy valószínűség szerint pár év múlva rákényszerülök arra, hogy lépjek innen, ugyanakkor ha lehetőségem lenne itt olyan életet élni, amire amúgy vágyom, egy percig sem haboznék a maradás kérdésében. :)

Kovács Tomi 2010.04.27. 17:26:27

Tiszta sor, igazából én is húznék innen el a faszba..:)

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása