RSS

írta: Huni_ ; 2010.04.11. 16:46

Na, sikerült használható állapotba hoznom a bringát, szóval holnap már azzal megyek suliba. Egyébként tervezek beruházni egy újra, mert ez már eléggé szegényes tudású. Most csak a váltóval babráltam egy kicsit, később megmosom és megetetem a láncot olajjal, de igazából nincs fékje, lámpája, csapágyakat is kellene cserélni, mindegy :D Több előnnyel is jár, ha nem busszal megyek suliba. Nem, nem a környezetvédelmi meg hasonló mamlaszokra gondolok, hanem arra, hogy 30-40 perccel később kelek majd fel, mint alapesetben, valamint nem kell várnom a buszra, szal abszolút rajtam áll, hogy mikor indulok :)

Tavasz van emberek! \o/

Ideje lenne beiktatni valami italozós estet is.

3 hozzászólás : semmi

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr781912292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrie 2010.04.11. 22:51:45

tavasz hát, azért szakad az eső és fúj a szél. :D na mindegy, az esőt szeretem, csak ezt a rohadt frontváltozást nem preferálom, marha sokat fáj az agyam. de hála valaki kitalálta az algopirint,így kettesével tudom enni...:D

Huni_ · http://life-sucks.blog.hu 2010.04.12. 16:40:04

@Łorrie: ja, hát itt sincs banánérlelő meleg, de azér' jobb, mint a haw. :)

Lorrie 2010.04.12. 17:32:12

@Huni_: banánérlelő meleg?! nálunk történetesen kurvára hideg van és szakadt egész nap az eső, és ááááááááh.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása