RSS

írta: Huni_ ; 2010.03.10. 20:37

Elmehet a picsába az egész díszes társaság. Faszért nem lehet megmondani rögtön az elején, hogy 'nem csupán haveri alapon kapod meg azt a tápot, ember'. Igen, ma szólt, hogy fizessem ki, mer' neki is kell a pénz. Ha olyan faszául állnék anyagilag, akkor valószínűleg megveszem a cuccot üzletben, és nem kérem kölcsön senkitől. Mindegy.

Továbbá két meghívásom is van az elkövetkezendő hétvégére, valamint egy másik, ami jövő péntekre szól. Jó eséllyel ugrik az összes, aminek ofc nem örülök.

Holnap meg egy kicseszett szar nap lesz, érzem előre. Itt van előttem 3 nyomtatott oldal egy román novelláról, amelyet holnap reggelre tudnom kéne. Afaszt. Jöhet a hármas, úgy é. Beledögleni nem fogok, maximum a tanárnő sápad el, és kap szívrohamot, mert egy kukkot sem tudok az egészből. Ez is mindegy.

Valamint úgy tűnik, hogy nem jönnek össze a dolgok a csajjal sem.

Hozok egy két valamennyi sört, aztán beizzitok valami streamet, és megnézem a Real - lyon meccset. Megkoronázná a napot, ha kiesne a Madrid. Komolyan.

Szerk.: Na, kinek kellenek a jövő heti lottószámok? :/ Kiesett a Madrid, helószia. Nehezen überelhető geciség volt ez a mai nap. Jóccakát.

 

szólj hozzá : muzsika shit real madrid nincs pénzem

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr201829714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása