RSS

írta: Huni_ ; 2010.03.05. 20:03

Ha minden úgy alakult volna, ahogy terveztem/terveztük, most nem ezt a bejegyzést írnám, hanem egy sör mellett röhögnék. Ha egy sör mellett röhögnék, akkor nem települt volna rám ez a búskomor hangulat. Ha nem települt volna rám ez a búskomor hangulat, akkor szarnék a világra. Mondjuk így is azt teszem, csak más a fíling. És mindennek tetejébe 24 óra leforgása alatt annyit havazott, amennyit épp nem szégyellt. Pedig már reménykedtem, hogy jön a tavasz. Afaszt, nem jön semmi. Helyenként 20-3 centis a hó.

Holnap ugye szombat, ami alapesetben azt jelenti, hogy délkor mászok ki az ágyból. Na, most ez nem jön össze. 7 körül ébresztő, hagyományos disznóvágás. Semmi kedvem hozzá, habár általában jól elvagyok olyankor. Ha hasonló állapotban leszek, akkor 8-kor vissza is fekszek majd.

szólj hozzá : semmi shit

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr221812322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása