RSS

írta: Huni_ ; 2010.03.02. 16:43

Nem sok dolog van ami fel tud baszni (najó, ez így kamu. Inkább kevesebb dolog van, ami fel tud baszni, mint mondjuk 3 éve), viszont ha beleszólnak abba, hogy hogy nézek ki, az azér' odavág rendesen. Alapvetően van néhány kategória nálam, melyek a következőképpen működnek:

- vannak azok az emberek, akiknek a véleményét meghallgatom, és általában adok is arra.

- vannak azok az emberek, akiknek a véleményét meghallgatom, és leszarom

- vannak azok az emberek, akiknek a véleménye felkúr.

A lényeg ezen az utolsón van. Miféle alapon szól be az, aki arra sem képes, hogy köszönjön nekem reggel-délután/bármikor?! Témázunk néhány arccal valamiről, erre csak úgy a semmiből, a beszélgetéshez abszolút nem kapcsolódóan felteszi a kérdést, persze kellően baszogatós hangnemben: "Nem akarsz fodrászhoz menni?" Baszom a szádat, ha nem tetszik, akkor ne nézd. Majd ha elpofázom neki, hogy nem tetszik a felsője, vagy gányul néz ki a cipője, akkor ő is véleményt formálhat. Addig nem. Egyetlen szerencséje az volt, hogy ritkajó nap ez a mai, és nem volt kedvem a veszekedéshez. Pedig tegnap este még úgy tűnt, szopókanyalóka lesz ma, de végül köze sem volt ehhez -kopp-kopp-. Hozzájutottam némi pénzhez (bár megrohadhat az állam, mert a kevés segílynek csak a 2/3-át küldi), ami a legjobb időpontban jött (annak ellenére, hogy sokkal többre számítottam), hiszen péntek estére program van szervezve, azaz megyünk inni. Jót fog tenni ez nekem, érzem.

Egyébként pedig van egy kiscsaj, akiért jelen állás szerint három hím is teper, köztük én is, heló. Amint lesz fejlemény, úgy röffentek majd valamit ide :)

szólj hozzá : cool kocsma drink

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr521803244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása