RSS

írta: Huni_ ; 2010.02.02. 21:04

Közérdekű közlemény:

Utaljatok pénzt. Nekem. Mindenki szándéka szerint. Köszönöm.

Közérdekű közleményünket olvasták.

 

Meglepő, de ismét pénztelenségben szenvedek. Azaz még nem egészen, hiszen van némi cash, de valószinűsithető, hogy holnap ilyenkor már nem lesz. Tegnap este szólt Réka, hogy megérkezett a decemberben (!) rendelt parfüm. Juppijáéó. Csak ugye jön a feketeleves, azt ki kell ám fizetni. Szóval marad 4 sörre való money, amint tejelek a cuccért.

És, hogy legyen amiért fájjon a fejem: fél órája azt mondja Örs papa, hogy szombaton megyünk bulizni. Öhöööö. Vázolnám a jövendőbeli kiadásokat: taxi a diszkóig, belépő, itóka, taxi hazáig. De miből?

Azt hiszem, befűzöm a fatert. Szombat délután voltam olyan hülye, hogy a 'kell pénz?' kérdésére fél másodpercen belül benyögtem, hogy 'nem kell, van'. Legközelebb fejbelövöm magam, ha elutasitok bárkitől is pénzt. Mindegy, szólok, hogy a szombati téma most épp jól jönne. Megoldom, bazdki.

2 hozzászólás : buli party terv nincs pénzem

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr911723853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Phoenicis 2010.02.04. 22:47:39

Na végigolvastam, hát sírok a stílusodon baszod :D:D:D Főleg az elefántcsordás és a mogyorótörős volt jó vmelyik korábbi bejegyzésekben :D

Asszem olvasó leszek :D

[Capello voltam]

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása