RSS

írta: Huni_ ; 2010.01.20. 17:06

Brr. Nem is emlékszem, hogy mikor voltam utoljára tökönrúgva. Szerencsére nem hemzseg az emléktáramban túl sok ilyen esemény. Azonban a mai délelőtt tui, hogy megmarad.

Frissen hullott hó, überfasza dolog, játszuk azt, amit a kicsik, és menjünk le hógolyózni. Korszakalkotó ötleteik vannak a mai lányoknak, azt hiszem ez kétségtelen. Lényeg az, hogy Zsóka rám akarta rúgni a havat, de 'kissé' félresikerült a mozdulat, és izomból beletörölte a lábfejét a golyóimba. Nem kívánom senkinek bazdki. Ha hirtelen mozdulatot teszek, még mindig érzem, hogy nincs rendben a téma. Azt pedig még elmesélem, hogy épp előtte ajánlottam fel nekik a mogyoróimat -mivel azt akartak kajálni-, és csak azért utasítottak vissza, mert csupán kettő van belőlük, és nincsenek összetörve. 10 perc múlva más volt a helyzet.

Miközben úgy feküdtem a földön, mint a szalonnabőr, épp a suli dokija ment el mellettem, és megkérdezte, hogy van-e valami gondom. Kényszeredett mosollyal, sziszegve odaszóltam neki egy 'nincs probléma, abszolút' félmondatot.

Pénteken valagszaggató szalagavató. Kár, hogy nem tudom, honnan teremtek elő némi kápét, amit majd alkoholra narancslére költhetek. Shit.

szólj hozzá : shit bazdki barátok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr791688029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása