RSS

írta: Huni_ ; 2009.12.30. 20:15

Nos, fiúklányok, az a helyzet, hogy holnap reggel indulunk az óévbúcsúztató és egyben újévköszöntő esemény helyszínére, a hegyekbe. Van egy fasza kis hétvégi házunk, amely lassan törzshelyünkké válik. Nemvárt bonyodalmak még így az utolsó percekben, a célegyenesben is utunkat állják, amelyeknek egyáltalán nem örülök. Van aki pár perce mondta le a témát, mert külföldre kell utaznia, van, aki a tervezettnél hamarabb hazamegy majd, és ez csak a jéghegy csúcsa. Namindegy, igazából nem ezért akartam postot írni.

Annak okán ugyanis, hogy holnap reggel indulunk, ez az év utolsó bejegyzése tőlem, amelyben lefutom a szokásos illedelmességi köröket. Najó, azért nem csupán kényszerből.

Egy szónak is száz a vége (azaz nem így van, de édesmindegy), két szilveszteri-újévi verssel mindenkinek sikerekben gazad, örömökben teli, negatívumoktól mentes Boldog Új Évet kívánok!

Igaz, hogy még nincs itt az év vége,
De én lehet, hogy négykézláb érek a végére.
Ezért hát, míg stabilan állok,
Boldog Új Évet Kívánok!

 

 

Ha a seggedet konfetti borítja,
Ha a farkadon citromszelet lóg,
Ha a zacskódon sült zsír csurog,
Akkor az újévi malacot dugod!
BÚÉK

 

 

 

szólj hozzá : buli szilveszter új év

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr171633612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása