RSS

írta: Huni_ ; 2009.12.07. 21:25

Atyaságosszentségesmindenség. Az emberek IQ-ja folyamatosan csökken. Komolyan mondom, mi a faszom az, hogy 15-18 évesen nem ismerik a googlet, de a youporn meg a redtube a kedvencek közé van mentve?! Beszarás. Ilyen értelmes kérdéseket dobnak fel yahoon, mint pölö: 'vki nem küldi át a javat? pliiiiiz' vagy 'kinek van meg a nod?????????? küldje át'. Felbasz az egész. Meg a gyerek 10 évesen olvasni nem tud rendesen, de azért a net megvan és egész nap a gép előtt nyomja a történetet a fifatizzel vagy a különböző anime-pornó legújabb epizódjával. Szánalom. Még jó, hogy 'a mi időnkben' nem ez ment.

Btw lassan egy hete nem tudok aludni. Konkrétan ha már ragadnának le a szemeim, akkor is órákig fekszem és pörög az agyam mindenféle fasságon a napi anyázástól elkezdve a jövő hétvégi bulin át az érettségiig, meg, hogy fogalmam sincs, mit kezdjek az életemmel. Vagyis van, és mégsincs. Fene se érti ezt. Én sem magam.  És ez igy megy már egy jóideje, na.

 

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr951581710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása