RSS

írta: Huni_ ; 2009.11.22. 00:45

Durván küldöm a cuccot. Hajnali 2 van lassan, és azzal szórakozok, hogy átköltöztessem a blogot ide. Jobbnak tűnik az egész, több a lehetőség, átláthatóbb és könnyebben tudom kezelni az admin részt. Na meg nem kell külön kódokkal cseszekednem, hogy lássak valami statisztikát is ^_^ Már csak azt kéne megoldani, hogy a postok is átvándoroljanak. Apicsába, nem kéne elveszteni őket. Félhárom van.

Betegállat vagyok. Yes, i know.

Aludni továbbra sem tudok, és ilyenkor ofkorsz rástartol az agyam a gondolkodásra, problémázásra. Amúgyis van bennem valami az elmélkedő-tipusú emberből, de ez ilyenkor méginkább felerősödik. Tudom, hogy nem lehet megfelelni mindenkinek, hiszen az missönimpásziböl. Vágom azt is, hogy mindenkinek meglehet a véleménye bármiről, bárkiről. A hullócsillagszületik éppen aktuális adásáról, a legújabb máúnika só történéseiről, rólad, rólam, mindenről. Mégsem fér a fejembe néhány dolog. Az idő minden sebet begyógyit - a közhely szerint legalábbis. Tudjátok mit? Francokat. Nem ma történt, hogy volt egy jelentős hibám. Amit elismerek, balfasz voltam, és meg is fizettem érte. Többszörösen is. Viszont úgy tűnik, ez sem volt elég. Még ma is érzem a hatását, és érezni fogom holnap, a jövő héten, januárban, ésigytovább. Legalábbis úgy tűnik. Bármennyire is frusztrál, hogy minden igyekezetem ellenére nem kapok egy második esélyt, belefáradtam a szélmalomharcba. Egyszerűen nem látom a fényt az alagút végén huzamosabb ideig. Ha mégis fel-feltűnik, jön az elcsépelt és egyébként is gyenge vicc, miszerint az nem az alagút végét jelenti. Zakatol, sipol, közeledik. Ez bizony a vonat. Újabb pofon az élettől.

Hajnali három van, bazdki. (ja, rászoktam erre a szóra, bazdki) Ideje lenne tiplizni a fenébe. Holnap félévi dolgozat románból, apicsába. Nem túlzok, ha azt mondom: fogalmam sincs, miről szól az egész balfasság. És azt hiszem, 32 óra múlva is hasonló állásponton leszek. Viszont a "jó hir", hogy nem tud érdekelni. Nem parázok, nem izgat. Nincs időm ilyenekre, összekéne szednem magam. Vágjatokszájba. Az kellene nekem. Pfej...

3 hozzászólás : hiba bocsánat gondolkodás shit

A bejegyzés trackback címe:

https://life-sucks.blog.hu/api/trackback/id/tr511542921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S.V. 2009.11.23. 01:41:21

kurvára át tudom érezni a szituációt, és mindenki követ el hibákat, akár nagyforma, akár kis nyomorék.

mindenkinek van egy kurvanagy hibája az életébe, amit rendesen bánni fog, aztán ha tanul belőle több nem lesz, valószínűleg. asszem ennyire bölcs még soha nem voltam, de elég fasza érzés megmondani a frankót.

az idő lófaszt se gyógyít be, max. valmennyire elfelejted a gázos dolgokat. pl. ha csajtémát vesszük alapul, amit nem mellesleg nagyon csippolok...szóval egy nőt, akibe szerelmes az ember (mondjuk én), mert ugye szűk a vaginája, csak akkor tudják a kanok elfelejteni, ha találnak egy másik csajt, akibe definicio szerint szintén nagyon beleesnek, mer' ugye annak is szűk a puncikeresztmetszete, persze csak ceterisparibus. és persze ez csak az én véleményem, majdnem hajnal2kor.

S.V. 2009.11.23. 01:44:08

ja, és amúgymeg ríszpekt, rendesen. :)

Huni_ · http://life-sucks.blog.hu 2009.11.23. 12:39:07

Ennyi :) Nagyon adod Saebastian :D
Meg azt hiszem, igy hajnali kettőkor is megmondtad a tutit.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása